Adauga CV

Adauga datele tale de contact!
Acest serviciu este GRATUIT!
De ce iti recomandam sa apelezi la serviciile noastre:
– iti prezentam mai multe oferte de munca,
– te ajutam sa iti realizezi un CV profesional,
– te pregatim pentru interviu cu viitorul angajator.


Agentia de recrutare are scopul de a recomanda companiilor candidatii care se potrivesc profilului cautat. Fara a fi un serviciu agresiv promovat sau foarte vizibil, o agentie de recrutare ofera candidatilor acces la o varietate mare de joburi. Multe dintre aceste joburi sunt promovate exclusiv de agentia de recrutare.Procesul de selectie

Dupa un ce ai completat datele de contact, urmeaza un interviul telefonic, iar ulterior are loc diferite forme de evaluare si un interviu cu recruiterul. In functie de proiectele pe care le desfasoara agentia de recrutare, aceasta apeleaza la candidatii care au fost inscrisi in baza de date, iar daca se potriveste profilului cautat, candidatul va fi prezentat catre angajator. In momentul in care au fost selectati, candidatii sunt intrebati daca intre timp au mai aparut modificari cu privire la activitatea profesionala.

Principalul atu al agentiilor de recrutare consta in faptul ca acestea au de multe ori acces la o varietate mare de joburi iar consultantii te vor susutine pe parcursul procesului de selectie.