De ce ECIM?Ce găsești la Ecim!

business
0

Gasesti o echipa de profesionisti!Gasesti un recrutor bun!

Cum trebuie sa fie un recrutor bun!

1.Un recrutor trebuie sa fie un bun ascultator, sa stie sa deosebeasca oameni dupa abilitati si trasaturi de personalitate, sa stie sa puna intrebari si sa provoace candidatul sa vorbeasca .Sa afle cat mai multe despre candidat pentru a reusi sa stabileasca ce isi doreste acesta de la un loc de munca.

2.Recrutorul trebuie sa se adapteze fiecarui candidat in parte , fiecarei generatii- Oamenii au nevoie sa isi gaseasca locul in functie de varsta pe care o are , de experienta dobandita, de colectiv pentru ca satisfactia lui este direct si indirect implicata in productivitatea muncii ,daca nu in urmatoarea perioada  va demisiona.

3.Recrutorul trebuie sa vada valoarea fiecarui candidat.Trebuie sa vedem in fiecare om o valoare, candidatul nu este privit ca o resursa cu nume si prenume,ci trebuie sa ii vedem pasiunile,dorintele si asteptarile , ce il face diferit fata de ceilalti candidati.Valoarea lui personala conteaza cel mai mult in luarea unei decizii.

4.Recrutorul trebuie sa aiba cunostinte despre Brandul de Angajator.eL TREBUIE SA STIE BINE :

-sourcing-unde sa caute candidati

-talent-sa stie sa puna compania in valoare si sa stie sa atraga candidatii potriviti

-selectie-trebuie sa stie sa deosebeasca, sa vada in spatele aparentelor pentru a-i deosebi pe cei de care are nevoie.

5.Recrutorului de astazi ii trebuie Determinare(sa stie sa depaseasca obstacolele),Inteligenta(sa stie sa caute persoana potrivita),Pricepere (sa stie sa scoata toate informatiile necesare), Creativitate,Imaginatie si Daruire.

Toate astea le vei gasi la ECIM!

RAMONA

Related Blogs

 • Jan 1, 1970
  CAFENEAUA CU JOBURI

  https://www.facebook.com/cafeneauacujoburi/videos/695330150864454/?t=1 Prima ediție a evenimentului Cafeneaua cu Joburi a fost un adevărat SUCCES! Peste 2000 de persoane au participat, peste 1000 de candidaturi au fost..

  0 Read More
 • Jan 1, 1970
  Hai să ne cunoaștem

  „Salut, hai sa facem cunostiinta! Marian recrutor la echipaCIM,cu ce sa incep e greu de spus pentru mine pentru ca am atatea de multe sa..

  0 Read More

Leave us a comment