Am recrutat peste 1350 de angajați pentru peste 300 de companii, in ultimii 3 ani

Oameni Valoroși pentru Companii de Succes

Găsim angajații potriviți în funcție de nevoia reală a companiei tale!

Salvează timpul pierdut la interviurile cu persoanele nepotrivite. Asigură-te că ajung la tine doar candidații potriviți care aduc un plus-valoare companiei tale. Noi te putem ajuta!

Soluțiile de recrutare și selectie angajați sunt potrivite pentru:

Manager HR
Director HR
Director General
Proprietar de Afacere

De cele mai multe ori procesul de recrutare poate fi anevoios și destinat eșecului

Tocmai de aceea identificăm nevoia reală a companiei, structurând fiecare post disponibil în parte. Aflăm exact ce căutăm, publicăm anunțurile de angajare și atragem persoanele interesate cu adevărat de posturile pe care le oferi. Selectăm apoi aplicanții prin interviuri individuale și alcătuim o listă relevantă pentru compania ta. Beneficiezi de suportul nostru pentru perioada de după angajare în cazul în care angajatul părăsește compania.

Obține GRATUIT profilul detaliat al angajatului ideal cu ajutorul unui expert în recrutare!

Doar acum ai posibilitatea să primești gratuit cea mai importantă etapă din procesul de recrutare, mai exact realizarea profilului de angajat care în mod normal este în valoare de 600 RON+ TVA.

Grăbește-te, doar următoarele 10 companii mai pot aplica gratuit!

Recrutăm și selectăm angajații potriviți pentru următoarele companii:

Un angajat ales greșit poate trage în jos întreaga companie. Știm că nu îți dorești asta.

Recrutarea de noi angajați care să aibă abilitățile necesare și să fie motivați în același timp poate fi una dintre cele mai mari provocări pentru compania ta. Se spune că fundația unei companii este alcătuită din oamenii ei, tocmai de aceea recrutarea reprezintă unul din principalii factori de care ar trebui sa ții cont pentru o bună funcționare a companiei.

Totodată, pașii pe care trebuie să îi faci pentru a recruta persoanele potrivite sunt lungi și anevoioși: crearea anunțurilor pentru recrutare, selectarea persoanelor potrivite, intervievarea acestora. Toate aceste activități îți vor ocupa o bună parte din timp, iar în final poți realiza că nu ai găsit ce căutai de fapt.

Nu e nevoie să te implici 100% în procesul de recrutare. Economisește timp, salvează bani și deleagă această responsabilitate către o echipă cu experiență.

E momentul să nu mai pierzi timpul cu persoanele nepotrivite sau cu promovarea job-ului, intervievează doar candidații potriviți alături de care rezultatele afacerii tale vor crește.

Echipa noastră de recrutori se vor folosi de profilul angajatului ideal și de sistemele de recrutare testate și dovedite eficiente pentru a identifica persoanele potrivite în cel mai scurt timp și într-un număr cât mai mare. Eficiența, rapiditatea și profesionalismul sunt cei 3 factori după care ne ghidăm în fiecare proiect.

Care sunt beneficiile reale și de ce să apelezi la serviciul de recrutare si selecție?

 • Cunoști costul fiecărui proiect de recrutare de la bun început, prin oferte personalizate în funcție de volumul de proiecte, criteriile și oferta de angajare.
 • Economisești timp pentru că vei intervieva doar candidați potriviți.
 • Vei clarifica profilul de angajat ideal prin suportul oferit de Project Managerul ECIM.
 • Vei avea jobul promovat pe cele mai eficiente canale de recrutare fără ca tu să te ocupi de crearea propriu-zisă a anunțurilor și postarea acestora.
 • Nu vei fi întrerupt de persoane nepotrivite pentru postul disponibil, deoarece candidații interesați vor ajunge mai întâi la ECIM, unde vor fi filtrați.
 • Te asigurăm că vor ajunge la tine doar candidații care îndeplinesc în totalitate condițiile de angajare și sunt dispuși să accepte oferta.
 • Prin acest pachet de recrutare câștigi timp, timp pe care l-ai fi pierdut la nenumăratele interviuri cu persoanele nepotrivite.
 • Beneficiezi de transparență totală a întregului proces.

Obține GRATUIT profilul detaliat al angajatului ideal cu ajutorul unui expert în recrutare!

Doar acum ai posibilitatea să primești gratuit cea mai importantă etapă din procesul de recrutare, mai exact realizarea profilului de angajat care în mod normal este în valoare de 600 RON+ TVA.

Grăbește-te, doar următoarele 10 companii mai pot aplica gratuit!

Cum decurge întreg procesul?

grafica recrutare si selectie-01

Testimoniale

Vialux

Luvis

Coffee Point

“Colaborarea mea cu ECIM mi-a confirmat faptul ca sunt o echipa de profesioniști, dedicați procesului de recrutare. A fost o plăcere sa colaborez cu ei si îi recomand cu căldura ca fiind serioși, de încredere si eficienți, lucru care face diferența pe acest segment de piață.”

Lidia Sosu
General Manager Sanirom Bacau

Mulțumesc echipei ECIM pentru colaborare și pentru rezultatele livrate la termen. Apreciez competența demonstrată din plin, prin identificarea candidaților potriviți companiei noastre. Într-un domeniu în permanentă mișcare, flexibilitatea și disponibilitatea de care au dat dovadă sunt decisive pentru asigurarea succesului. Recomand ECIM tuturor celor care doresc servicii profesionale de recrutare.

Director General
Metalbac@Farbe

“Colaborăm cu membrii echipei ECIM încă de la început. Ba chiar încă de dinainte de început. “Cafeneaua cu joburi” a fost o idee pusă cu succes în practică. Implicarea a adus rezultatele așteptate. Suntem mulțumiți de această colaborare și ne mândrim cu faptul că am fost printre primii clienți, putând astfel sprijini inițiativa lăudabilă a acestei echipe tinere. Categoric vom colabora în continuare.”

Helios SRL

Vei avea alături o echipă întreagă de experți în recrutare și selecție:

Marius P.
Marius P.
Cristian F.
Cristian F.
Marian P.
Marian P.
Ramona V.
Ramona V.
Georgiana C.
Georgiana C.
Ioana P.
Ioana P.
Cristina L.
Cristina L.
Iosif P.
Iosif P.

Vei avea alături o echipă întreagă de experți în recrutare si selecție:

Ce garanții iți oferim?

 • Pentru o perioadă definită clar în contractul de prestări servicii ne obligăm să înlocuim gratuit angajatul care, din orice motiv, nu mai lucrează în compania ta.
 • Un Project Manager ECIM se va ocupa de toate proiectele pe care le deschizi cu noi de-a lungul perioadei contractuale.
 • Costuri fixe cunoscute de la bun început pentru fiecare proiect.

Aplică pentru a obține gratuit profilul detaliat al angajatului ideal cu ajutorul unui expert în recrutare.

De ce ai nevoie de profilul detaliat al angajatului ideal?

Experiența în recrutare ne-a învățat că atunci când știi extrem de precis ce cauți, șansele să găsești oamenii potriviți sunt foarte mari. De aceea în fiecare proiect de recrutare, cea mai importantă etapă este REALIZAREA EXTREM DE DETALIATĂ A PROFILULUI DE ANGAJAT.

Pentru a dovedi profesionalismul recrutorilor ECIM oferim o profilare gratuită în valoare de 600 lei + TVA pentru cei care completează formularul de contact. Va presupune o ședință online de 20-40 minute cu un Manager sau cu un Responsabil din Departamentul HR care cunoaște în detaliu cerințele postului.

Grăbește-te, doar următoarele 10 companii mai pot aplica gratuit!


  * Câmpuri obligatorii

  Marius P.

  Pentru mai multe detalii dar și nelămuriri te invităm să îl contactezi pe colegul nostru Marius Petrea care o să îți ofere tot suportul de care ai nevoie.