Un #ALTFEL de eveniment de recrutare

Cum ar fi să recrutezi personalul de care ai nevoie într-o singură zi?..

..Să promovezi valorile companiei tale în fața unui public?..

..Să cunoști oameni de calitate din industria ta?

Toate sunt posibile

Beneficii

Cum funcționează?

Garanții

  • Pentru o perioadă definită clar în contractul de prestări servicii ne obligăm să înlocuim gratuit angajatul care, din orice motiv, nu mai lucrează în compania ta
  • Un Project Manager ECIM se va ocupa de toate proiectele pe care le deschizi cu noi de-a lungul perioadei contractuale.
  • Costuri fixe cunoscute de la bun început pentru fiecare proiect.

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment gândit de experți în domeniul recrutării și consultanței în carieră, ceea ce înseamnă pe de o parte o înțelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selecție al angajaților și totodată felul în care potențialii angajați se raportează la piața locurilor de muncă.

Ne dorim ca atât angajatorii cât și partenerii pe care îi alegem în dezvoltarea și susținerea acestui proiect să fie devotați misiunii de a le oferi oamenilor mai multe posibilități de angajare prin evenimentele pe care le organizăm și facilitățile extra pe care le oferim în cadrul acestora.

 

Participarea la evenimentul Cafeneaua cu Joburi reprezintă o alegere mai eficientă decât recrutarea prin intermediul unei agenții specializate. Beneficiile sunt următoarele:

1. Control total asupra procesului de recrutare

2. Aveți ocazia de a vă promova brandul companiei

3. Identificați candidați potriviți.

4. Economisiți bani în tot acest timp.