Prima ediție a evenimentului Cafeneaua cu Joburi a fost un adevărat SUCCES!Peste 2000 de persoane au participat, peste 1000 de candidaturi au fost depuse și chiar unii au bătut palma pentru angajare!Am dorit să facem un eveniment diferit și ne-a ieșit! Am creat un ALTFEL de târg cu locuri de muncă!Cafeaua a fost un liant puternic ( Mulțumim Coffee Point), CV-urile au fost multiplicate gratuit ( Mulțumim IMC Print) și EchipaCIM, organizatorii evenimentului au oferit consultanță si ajutor in conceperea CV-ului și in identificarea ofertelor de muncă potrivite!Pentru cei care își doresc un loc de muncă dar nu au putut ajunge, îi așteptăm la Agenția de recrutare ECIM din Bacău str. 9 Mai nr. 78 sau la biroul din Suceava str. Zamcei 21 bis. Telefon 0234.535.610Firmele interesate de servicii de recrutare și selecție, marketing pentru recrutare sau de participarea la viitoarele ediții Cafeneaua cu Joburi ne pot contacta telefonic sau prin email echipacim@gmail.comProfităm de ocazie pentru a anunța următoare ediții ale evenimentului Cafeneaua cu Joburi:- 29-30 martie 2019 Suceava ed. I- 10-11 mai 2019 Piatra Neamț ed. I- 24-25 mai 2019 Bacău ed. IIVă mulțumim tuturor celor care ne-au acordat încrederea la prima ediție ( parteneri, angajatori și candidați)!

Publicată de Cafeneaua cu Joburi pe Sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Prima ediție a evenimentului Cafeneaua cu Joburi a fost un adevărat SUCCES!

Peste 2000 de persoane au participat, peste 1000 de candidaturi au fost depuse și chiar unii au bătut palma pentru angajare!

Am dorit să facem un eveniment diferit și ne-a ieșit! Am creat un ALTFEL de târg cu locuri de muncă!

Cafeaua a fost un liant puternic ( Mulțumim Coffee Point), CV-urile au fost multiplicate gratuit ( Mulțumim IMC Print) și EchipaCIM, organizatorii evenimentului au oferit consultanță si ajutor in conceperea CV-ului și in identificarea ofertelor de muncă potrivite!

Pentru cei care își doresc un loc de muncă dar nu au putut ajunge, îi așteptăm la Agenția de recrutare ECIM din Bacău str. 9 Mai nr. 78 sau la biroul din Suceava str. Zamcei 21 bis. Telefon 0234.535.610

Firmele interesate de servicii de recrutare și selecție, marketing pentru recrutare sau de participarea la viitoarele ediții Cafeneaua cu Joburi ne pot contacta telefonic sau prin email echipacim@gmail.com

Profităm de ocazie pentru a anunța următoare ediții ale evenimentului Cafeneaua cu Joburi:
– 29-30 martie 2019 Suceava ed. I
– 10-11 mai 2019 Piatra Neamț ed. I
– 24-25 mai 2019 Bacău ed. II

Vă mulțumim tuturor celor care ne-au acordat încrederea la prima ediție ( parteneri, angajatori și candidați)!