Soluții pentru companii

Recrutare și Selecție

Angajatul Potrivit, prin Pachetul Complet de Recrutare și Selecție.

Știm că de cele mai multe ori procesul de recrutare poate fi anevoios și destinat eșecului, de aceea avem soluțiile!

Identificăm nevoia reală a companiei, structurând fiecare post disponibil în parte. Aflăm exact ce căutăm, publicăm anunțurile de angajare și atragem persoanele interesate cu adevărat de posturile pe care le oferi.

Selectăm apoi aplicanții prin interviuri individuale și alcătuim o listă relevantă pentru compania ta.

Beneficiezi de suportul nostru pentru perioada de după angajare în cazul în care angajatul părăsește compania.

Beneficii

 • Cunoști costul fiecărui proiect de recrutare de la bun început, prin oferte personalizate în funcție de volumul de proiecte, criteriile și oferta de angajare,.
 • Economisești timp pentru că vei intervieva doar candidați potriviți
 • Vei clarifica profilul de angajat ideal prin suportul oferit de Project Managerul ECIM.
 • Vei avea jobul promovat pe cele mai eficiente canale de recrutare fără ca tu să te ocupi de crearea propriu-zisă a anunțurilor și postarea acestora.
 • Nu vei fi întrerupt de persoane nepotrivite pentru postul disponibil, deoarece candidații interesați vor ajunge mai întâi la ECIM, unde vor fi filtrați.
 • Te asigurăm că vor ajunge la tine doar candidații care îndeplinesc în totalitate condițiile de angajare și sunt dispuși să accepte oferta.
 • Prin acest pachet de recrutare câștigi timp, timp pe care l-ai fi pierdut la nenumăratele interviuri cu persoanele nepotrivite. 
 • Beneficiezi de transparență totală a întregului proces

Cum funcționează?

Garanții

 • Pentru o perioadă definită clar în contractul de prestări servicii ne obligăm să înlocuim gratuit angajatul care, din orice motiv, nu mai lucrează în compania ta
 • Un Project Manager ECIM se va ocupa de toate proiectele pe care le deschizi cu noi de-a lungul perioadei contractuale.
 • Costuri fixe cunoscute de la bun început pentru fiecare proiect.

Cafeneaua cu Joburi

Acces la sute de candidați într-o singură zi și creșterea Brandului de Angajator prin participarea la evenimentele de recrutare Cafeneaua cu Joburi.

Cafeaua reprezintă un liant comunicațional între persoane. Astfel, acest concept gândit de specialiștii ECIM din domeniul recrutării, are ca scop principal scurtarea și eficientizarea procesului de recrutare, într-un ALTFEL de târg de joburi unde angajările se pot face chiar pe loc!

La baza acestui eveniment stă întâlnirea dintre angajator și potențialii angajați, într-un context relaxat, la o cafea.

Dar nu e doar despre atmosferă, ci și despre întâlnirea față în față, despre găsirea oamenilor potriviți și cu adevărat interesați și scurtarea unui proces care poate fi consumator de timp. Candidaturile obținute de firmele participante la Cafeneaua cu Joburi sunt valoroase, rata de retenție este mult mai mare, iar închiderea pozițiilor vacante se face mai rapid. În același timp, chiar dacă compania ta nu are joburi disponibile, poți profita de context pentru a promova Brandul de Angajator și a face Recrutare Continuă.

Cum te înscrii la cafeneaua cu joburi ?

Filtrul S.A.R.E.C.

Sistemul Automatizat și Eficient de Recrutare prin Filtrul S.A.R.E.C.

austin-distel-mpN7xjKQ_Ns-unsplash

Știm cât de important este pentru compania ta să funcționeze cu oameni potriviți, iar selecția acestora să se facă într-un mod cât mai eficient si automatizat.

Am creat un sistem eficient care evaluează automat fiecare candidat care aplică la joburile tale. Instrumentul este personalizat, astfel, anunțul tău de angajare conține, nu doar detaliile poziției deschise, ci și un set de întrebări menite să identifice, încă de la început abilitățile persoanei care aplică.

Filtrul S.A.R.E.C. va selecta automat persoanele cele mai relevante pentru tine, fiind special conceput să se oprească în momentul în care un candidat răspunde în mod eronat la anumite întrebări. Astfel, tu nu vei mai consuma timp și resurse cu oamenii mai puțin relevanți pentru poziția ta, centrându-ți, în schimb, atenția pe activități care aduc plus valoare companiei tale.

S.A.R.E.C. = Sistemul Automatizat de Recrutare și Evaluare a Candidaților

Beneficii

Automatizezi procesele de recrutare din compania ta, utilizând un sistem care și-a dovedit eficiența în peste 500 de proiecte de recrutare.

Acest proces de recrutare te ajută să câștigi timp, timp pe care l-ai fi pierdut la nenumăratele interviuri cu persoanele nepotrivite.

Vei putea contacta doar acei candidați care sunt potriviți să ocupe locul de muncă disponibil.

Vei hotărî ce faci cu timpul tău fără a fi deranjat de candidați nepotriviți.

Te vei putea concentra pe activități care aduc PLUS-VALOARE în companie.

Vei selecta candidații înainte de a vorbi cu ei sau de a le studia CV-urile.

Cum funcționează?

Garanții

 • Eliminarea timpului irosit cu apeluri, screening de CV-uri și interviuri cu persoane care nu corespund cerințelor postului.

HR Marketing

Candidați potriviți în cel mai scurt timp, prin Campanii de Marketing pentru Recrutare.

austin-distel-mpN7xjKQ_Ns-unsplash

Ești unul dintre brandurile care nu vor să își piardă timpul cu designul unor anunțuri sau campanii de recrutare care îți aduc, de multe ori, candidați nepotriviți?

Am creat pentru tine un serviciu care presupune promovarea joburilor disponibile în compania ta.

Specialiștii noștri în campanii de marketing pentru recrutare, realizează profilul candidatului dorit, având în vedere cerințele și beneficiile postului, urmând ca tot ei să creeze anunțurile de impact pentru acesta.

După perioada de timp stabilita împreună cu recrutorul nostru, tu primești lista cu candidații relevanți pentru poziția ta și treci la selecția acestora.

Din experiența campaniilor noastre, ne mândrim cu furnizarea listei cu candidați filtrați în termene începând de la câteva zile.

Beneficii

 • Primești un număr minim de candidați filtrați care îndeplinesc toate criteriile din profilul ideal al angajatului;
 • Vei clarifica profilul de angajat ideal prin suportul oferit de Project Managerul ECIM;
 • Primești candidații de care ai nevoie în cel mai scurt timp posibil;
 • Beneficiezi de candidații din baza de date ECIM;
 • Vei avea jobul promovat pe cele mai eficiente canale de recrutare fără ca tu să te ocupi de crearea propriu-zisă a anunțurilor și postarea acestora;
 • Îți creezi o bază de date cu candidați filtrați, potriviți pentru compania ta;
 • Compania ta va beneficia de maximă vizibilitate pe cele mai eficiente canale.

Cum funcționează?

Garanții

 • Primești cel puțin numărul de candidați în termenul stabilit prin contract, în caz contrar reluăm gratuit campania până la îndeplinirea obiectivului.

Recrutare Continuă

Acces la candidați potriviți permanent prin Recrutare Continuă.

austin-distel-mpN7xjKQ_Ns-unsplash

Te confrunți cu fluctuația de personal sau vrei să beneficiezi constant de oameni potriviți în echipa ta?

Îți oferim un pachet personalizat de Recrutare Continuă care să te ajute în gestionarea acestor obiective.

Intri alături de noi într-un parteneriat de durată și noi avem grijă de promovarea Brandului de Angajator și a joburilor disponibile constant în cadrul business-ului tău.

Beneficii

 • Acces constant la baza de date ECIM;
 • Poți accesa oameni valoroși în firma ta oricând;
 • Sunt foarte puține șanse ca oamenii valoroși să te caute atunci când tu ai nevoie de ei. Așadar, rămâi cu o portiță deschisă pentru ei când sunt disponibili pentru tine;
 • Vei avea profilurile de angajați ideali realizate cu sprijinul unui specialist ECIM.

Cum funcționează?

Garanții

 • Un Project Manager ECIM se va ocupa de toate proiectele pe care le deschizi cu noi de-a lungul perioadei contractuale.

Hai să discutăm despre
proiectele tale de
Recrutare Continuă!

Soft Paradigma HR

Gestionarea si Managementul Resurselor Umane din Compania Ta cu Ajutorul Softului Paradigma HR

Paradigma HR oferă mijloacele necesare pentru un management complet al companiei, indiferent de modelul de business, numărul angajaților sau nivelul afacerii.

Scopul principal al acestui soft este automatizarea proceselor complexe de management, rezultatele implementării acestuia putând fi vizibile imediat.

A fost creat într-o manieră ușor de învățat, implementat și utilizat astfel încât odată preluate toate datele companiei, funcțiile softului vor facilita managementul, în timp real, al proceselor HR.

Softul este compatibil pentru toate sistemele de operare, chiar și pe Mac OS.

Beneficii

 • Vă ajutăm să vă transformați angajații în profesioniști
 • Nu este vorba despre control, ci despre performanță, despre parcursul pe care îl asumăm de la angajat la profesionist și de la companie la brand.
 • Automatizăm, pentru compania ta, procesele complexe de HR într-un mod elegant, smart, eficace și decent financiar. Lumea excelenței HR nu mai este o necunoscută, ci un asset tangibil în cadrul companiei. 
 • Prin utilizarea suitei Paradigma HR, toate informațiile importante despre departamentul HR și despre evoluția acestuia sunt la un click sau la un touch distanță.
 • Procesul decizional HR se simplifică semnificativ atunci când avem la dispoziție informații valide, care vor indica corect efectele fiecărei decizii și care vor măsura rezultatele acțiunilor întreprinse în urma deciziilor manageriale.
 • Structura ierarhică și corectivă Paradigma HR vă permite un control eficace top to bottom, 24/7.
 • Filtrarea informațiilor relevante în funcție de necesitatea si specificul fiecărei funcții, va produce claritate în activitatea profesională a tuturor angajaților. Știind ce au de făcut, știind cum vor fi evaluați, având posibilitatea de a-și urmări, în timp real propria performanță, motivarea angajaților nu va mai constitui o provocare.
 • Dacă sistemul de management, de măsurare și evaluare va fi obiectiv pe lângă a fi clar și transparent, acesta va îmbunătăți vizibil capacitatea de coeziune și organizare a companiei.
 • O companie cu instrumente avansate și automatizate este o companie stabilă și puternică. Afacerea poate fi scalată facil indiferent de viteza cu care compania crește sau se contractă, instrumentele își vor păstra validitatea și utilitatea.
 • Sistemul de management corect și stabilitatea acestuia oferă nenumărate oportunități de dezvoltare și evoluție a companiei. Suita Paradigma oferă acest beneficiu de optimizare a structurii organizaționale generatoare de stabilitate.
 • Urmărirea în timp real a activităților operaționale și cuantificarea financiară a acestora permite un control eficace al bugetelor și implicit al cheltuielilor operaționale.
 • Instrumentele de identificare a pierderii și risipei, împreună cu cele de diferențiere între pierderile cauzale și cele rezultante, permit dezvoltarea de proiecte care vor elimina aceste pierderi obținându-se astfel o creștere a competitivității și implicit o creștere vizibilă a performanței financiare.
 • Pornind de la integrarea, într-o singură platformă, a celor mai avansate discipline de management existente astăzi, metodologia, instrumentele și modulele Paradigma vor conduce la o amortizare extrem de rapidă și palpabilă a investiției în software-ul nostru.
 • De asemenea, suita Paradigma acoperă nevoia echipei de colectare și analiză a datelor din mediul operațional precum și nevoia de competențe avansate de management.

Cum funcționează?

ecimjobs.ro

Vizibilitatea anunțurilor tale de recrutare pe cea mai avansată platformă de joburi

austin-distel-mpN7xjKQ_Ns-unsplash

Specialiștii ECIM construiesc cel mai complet portal online de joburi.

Ține aproape! Pregătim mega oferte de lansare!