#Selectăm #Recrutăm #Totul pentru tine!

Recrutare & Selecție: Angajatul potrivit, prin Pachetul Complet de Recrutare și Selecție.

Suntem specialiști în recrutarea forței de muncă, orientați către eficacitate și soluții adecvate fiecărui domeniu. Am devenit compania care inovează și produce noi instrumente de recrutare, atât pentru online cât și pentru offline, atât pe piața națională cât și internațională. Utilizăm cele mai avansate modele și sisteme specifice disciplinei Human Capital Management.


Fie că este vorba de filtre digitalizate de selecție, campanii speciale pentru fiecare tip de angajator și de job, vă oferim, de fiecare dată, procese eficiente și profitabile.


Identificăm angajații potriviți având la bază construirea unei relații de lungă durată între angajator și viitorul angajat. Profilul este reprezentat și în mod grafic ținând cont de nivelurile de scor.

Beneficii

Cum funcționează?

Garanții

 • Pentru o perioadă definită clar în contractul de prestări servicii ne obligăm să înlocuim gratuit angajatul care, din orice motiv, nu mai lucrează în compania ta
 • Un Project Manager ECIM se va ocupa de toate proiectele pe care le deschizi cu noi de-a lungul perioadei contractuale.
 • Costuri fixe cunoscute de la bun început pentru fiecare proiect.

Muncă Temporară / Leasing-ul de Personal: Angajează personalul de care ai nevoie pentru o perioadă determinată de timp.

Serviciul nostru de Muncă temporară vă facilitează o soluție rapidă și eficientă pentru a operaționaliza posturile vitale lipsă în cadrul companiei dvs.

Astfel, angrenăm întreaga echipă ECIM și ne direcționăm resursele și expertiza noastră pentru a vă oferi soluții prompte, flexibile și personalizate specificului companiei și a angajatului temporar de care aveți nevoie.

Definim proiectul: specific și amplu

Definim împreună necesarul de competențe, numărul de posturi necesare și particularitățile fiecărui post. Oferim suport în definirea pachetelor salariale și de beneficii astfel încât să fie maximizată atractivitatea posturilor dar totuși să rămână cost-effective.

Definim bazinele de candidați

Propunem și agreăm de comun acord strategiile care vor fi adoptate pentru a ajunge la grupurile sociale care se pretează cel mai bine pentru rolurile din cadrul proiectelor. Punem la dispoziție expertiza și experiența acumulată în proiectele anterioare astfel încât bazinele de candidați să fie calibrate cât mai precis.

Promovăm posturile către grupurile agreate

Dezvoltăm modalități proactive și eficiente de abordare a grupurilor de candidați identificate anterior. Desfășurăm activități operaționale pe teren astfel încât să ajungem cât mai aproape de aceste grupuri pentru a le prezenta, în cel mai scurt timp posibil, ofertele din proiect.

Selectăm candidații competenți pentru postul respectiv

Dezvoltăm modelele de competență necesară pentru a performa pe post. Integrăm baterii de teste teoretice și practice din partea clienților, evaluăm tipurile de personalități și compatibilitatea acestora cu pozițiile propuse precum și sinergia candidaților cu modelul de cultură organizațională a companiei pertenerului nostru.

Introducem candidații în postul de angajat al echipei clientului / partenerului

Prezentăm o scurtă listă de candidați recomandați, al căror potențial și compatibilitate cu echipa dumneavoastră au fost atent evaluate. Vă susținem în procesul de interviu cu acești candidați și vă oferim feedbackul detaliat obținut din evaluările noastre, pentru a vă ajuta să luați decizia potrivită pentru angajarea în echipa dumneavoastră.

Consultanță în HR: Eficientizarea resurselor umane și cultivarea Performanței Organizaționale

Consultantul nostru în HR va ajuta organizația ta să își optimizeze procesele de recrutare, selecție, formare și dezvoltare a personalului, să îmbunătățească cultura organizațională, să gestioneze conflictele de muncă și să dezvolte strategii de compensare și beneficii pentru angajați.

De asemenea, oferim sprijin pentru dezvoltarea politicilor și procedurilor de resurse umane, pentru planificarea succesiunii, pentru evaluarea performanței și pentru rezolvarea problemelor legate de relațiile de muncă.

Implementarea strategiei de HR

Pentru că urmărim performanța pe termen lung, implementăm strategii HR adecvate fiecărui domeniu de activitate. Consolidăm reziliența și profitabilitatea companiei prin metodologii și principii strategice solide, moderne și eficiente.

 • Definirea corectă a organigramei
 • Utilizarea celor mai avansate instrumente de HR
 • Digitalizarea proceselor de HR
 • Ajustarea politicii interne de personal
 • Dezvoltarea indicatorilor de performanță
  specifici

Politici de personal

Construim procese și metodologii robuste și eficiente din perspectiva articulării unei politici de personal și recrutare personalizate specificului și necesităților HR ale companiei.

 • Managementul corect al competențelor
 • Politici salariale – compensații și beneficii
 • Flexibilitate organizațională
 • Planuri de succesiune și de carieră
 • Managementul absentismului și al timpului suplimentar

Schimbarea culturii organizaționale

Construim conceptele centrale ale culturii organizaționale conforme cu zilele în care trăim și cu așteptările generației actuale de angajați. Identificăm profilele de leader și construim sistemul de valori care va multiplica performanța individuală.

 • Maparea culturii actuale și a impactului acesteia în succesul organizației
 • Identificarea vectorilor culturali care să sprijine evoluția organizațională
 • Integrarea valorilor sociale ale grupurilor țintă
 • Armonizarea obiectivelor organizatiei cu obiectivele angajaților valoroși
 • Reglarea și echilibrarea relațiilor pe verticală și pe orizontală.

Rent a Manager / Director HR

Vă punem la dispoziție, pentru perioadele critice, manageri HR profesioniști și integri care vă vor sprijini în procesul de recrutare de personal sau de reconfigurare a proceselor interne specifice HR.

 • Competențe avansate și experiență vastă
 • Adaptare și integrare imediată
 • Eficiență maximă
 • Profesionalism maxim și obiectivitate
 • Metode și instrumente moderne.

Beneficii

Automatizezi procesele de recrutare din compania ta, utilizând un sistem care și-a dovedit eficiența în peste 500 de proiecte de recrutare.

Acest proces de recrutare te ajută să câștigi timp, timp pe care l-ai fi pierdut la nenumăratele interviuri cu persoanele nepotrivite.

Vei putea contacta doar acei candidați care sunt potriviți să ocupe locul de muncă disponibil.

Vei hotărî ce faci cu timpul tău fără a fi deranjat de candidați nepotriviți.

Te vei putea concentra pe activități care aduc PLUS-VALOARE în companie.

Vei selecta candidații înainte de a vorbi cu ei sau de a le studia CV-urile.

Cum funcționează?

Garanții

 • Eliminarea timpului irosit cu apeluri, screening de CV-uri și interviuri cu persoane care nu corespund cerințelor postului.

Managementul Capitalului Uman - Direcții esențiale

Externalizarea departamentului de HR: Beneficii și Considerații Cheie pentru Organizații

Serviciul de externalizare a departamentului de resurse umane (HR) este o practică în care o organizație contractează servicii și funcții specifice ale departamentului de HR către o companie sau un furnizor specializat în oferirea de servicii de HR.

În acest scenariu, responsabilitățile și activitățile legate de gestionarea forței de muncă sunt preluate de către ECIM, în timp ce angajatorul se concentrează pe activitățile principale ale afacerii.

Avantajele externalizării departamentului de HR includ reducerea costurilor, accesul la expertiză specializată, flexibilitatea și concentrarea mai mare asupra activităților-cheie ale companiei. Cu toate acestea, decizia de a externaliza departamentul de HR trebuie luată cu atenție, ținând cont de specificul și nevoile organizației.

Externalizarea departamentului de HR poate include un spectru larg de servicii și funcții, cum ar fi:

Recrutare și selecție: ECIM va efectua procesul de recrutare, selectie și angajare a noilor angajați, folosind propriile resurse și rețele pentru a găsi candidații potriviți.

Administrarea personalului: Acest aspect cuprinde gestionarea dosarelor angajaților, întreținerea datelor despre angajați, urmărirea concediilor și absențelor, gestionarea informațiilor privind remunerația și beneficiile.

Formare și dezvoltare: ECIM poate dezvolta și implementa programe de formare și dezvoltare a personalului pentru a spori competențele și abilitățile angajaților.

Gestionarea performanței: Se asigură că procesul de evaluare a performanței angajaților este efectuat în mod regulat și că feedback-ul adecvat este furnizat pentru îmbunătățirea performanțelor individuale.

Relații de muncă și conformitate: ECIM se poate ocupa de aspecte legate de legislația muncii, contractele de muncă, politici și proceduri, pentru a asigura respectarea reglementărilor legale.

Compensare și beneficii: ECIM poate gestiona politica de compensare și beneficii, asigurând că angajații sunt compensați în mod corespunzător și că beneficiază de pachete de beneficii competitive.

Beneficii

Cum funcționează?

Garanții

 • Primești cel puțin numărul de candidați în termenul stabilit prin contract, în caz contrar reluăm gratuit campania până la îndeplinirea obiectivului.

Software-ul Paradigma HR: Inovare și Eficiență în Managementul Resurselor Umane

Beneficii

Cum funcționează?

Garanții

 • Un Project Manager ECIM se va ocupa de toate proiectele pe care le deschizi cu noi de-a lungul perioadei contractuale.

Hai să discutăm despre
proiectele tale de
Recrutare Continuă!

Design fără titlu (20)

HR Club Moldova este mai mult decât o simplă comunitate profesională – suntem o familie de pasionați de resurse umane, care se sprijină reciproc și promovează excelența în domeniul nostru de expertiză. Având în vedere că fiecare dintre noi activează în diferite zone ale industriei HR, avem oportunitatea unică de a împărtăși diverse perspective și soluții reale.

În cadrul clubului nostru, veți găsi un spațiu sigur și inspirațional, unde veți putea discuta deschis și sincer despre provocările și reușitele din cadrul activității dumneavoastră de HR. Fie că este vorba de strategii de recrutare, dezvoltarea performanței angajaților sau implementarea unor politici salariale echitabile, suntem aici pentru a ne susține reciproc și a găsi cele mai bune soluții.

Beneficii

Cum funcționează?

Un #ALTFEL de eveniment de recrutare

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment gândit de experți în domeniul recrutării și consultanței în carieră, ceea ce înseamnă pe de o parte o înțelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selecție al angajaților și totodată felul în care potențialii angajați se raportează la piața locurilor de muncă.

Ne dorim ca atât angajatorii cât și partenerii pe care îi alegem în dezvoltarea și susținerea acestui proiect să fie devotați misiunii de a le oferi oamenilor mai multe posibilități de angajare prin evenimentele pe care le organizăm și facilitățile extra pe care le oferim în cadrul acestora.

 

Participarea la evenimentul Cafeneaua cu Joburi reprezintă o alegere mai eficientă decât recrutarea prin intermediul unei agenții specializate. Beneficiile sunt următoarele:

1. Control total asupra procesului de recrutare

2. Aveți ocazia de a vă promova brandul companiei

3. Identificați candidați potriviți.

4. Economisiți bani în tot acest timp.