O nouă comunitate pentru industria de HR din Moldova.

♦ Misiune

Cu misiunea clară de a contribui la creșterea și îmbunătățirea resurselor umane din țara noastră, HR Club Moldova by ECIM își propune să fie un catalizator pentru dezvoltarea profesională și personală a membrilor săi.
 
Cu fiecare întâlnire și eveniment organizat, ne dorim să aducem inovație și abordări creative în HR, astfel încât să depășim limitele convenționale și să transformăm industria într-una modernă și eficientă.

♦ Obiectiv

Ca o comunitate unită, ne străduim să promovăm valorile etice și bunele practici în resurse umane, pentru a asigura o abordare etică și responsabilă în managementul oamenilor din organizații. Încrederea, respectul și sprijinul reciproc sunt principiile pe care ne bazăm, pentru a crea un mediu empatic și favorabil dezvoltării profesionale.

La HR Club Moldova by ECIM, veți găsi oportunități pentru networking de calitate, pentru a întâlni colegi din domeniu și pentru a vă inspira unii pe alții cu experiențele dumneavoastră.

Alăturându-vă HR Club Moldova by ECIM, veți face parte dintr-o echipă dedicată să aducă schimbare și să pună bazele unui viitor mai strălucit pentru industria resurselor umane în Moldova. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inima plină de entuziasm să ne unim forțele și să contribuim împreună la creșterea profesională și la succesul fiecărui membru al clubului.

Împreună, vom face ca HR Club Moldova by ECIM să fie un punct de referință în dezvoltarea resurselor umane din țara noastră și să ducem această industrie la niveluri superioare de performanță și excelență.